Skip to content

Kontinuerlig støtte

Support

At starte et isfirma starter med en god forretningsplan

Det er blevet nemt at starte en Bondegårdsisvirksomhed med Bondegårdsiskonceptet. Vores eksperters knowhow garanterer omfattende support til isproducenter.

Når man laver markedsundersøgelser, er det godt at tage udgangspunkt i en startvirksomhed, men det er endnu vigtigere at finde ud af, hvilke muligheder Bondegårdsiskonceptets succes har i målområdet. Derfor starter vi med at udarbejde en omfattende forretningsplan. Takket være mange års erfaring ved vi, hvor der er muligheder og rådgiver virksomheden til at træffe de rigtige valg.

Den støtte, der er inkluderet i konceptet, starter helt fra begyndelsen. Vi hjælper den nye virksomhed med at udarbejde en omfattende forretningsplan, som gør det muligt for producenten at få et klart billede af, hvad han kan forvente af sin isforretning.

Det er hurtigt klart, hvor meget du kan tjene med en god implementering. Det er vi også involveret i.

Vi er glade for at kunne præsentere, hvad du kan tjene med din egen isvirksomhed
Vi er glade for at kunne præsentere, hvad du kan tjene med din egen isvirksomhed

En veludarbejdet forretningsplan er en forudsætning for succes. Det nyder både isproducenten og konceptudbyderen godt af. En forretningsplan hjælper også med at opnå finansiering og tilskud.

Vores eksperter hjælper med forretningsdrift

Skal du snart lave Bondegårdsis af mælken fra dine egne køer?

At starte en isvirksomhed er det første skridt. Næste skridt er at styre virksomheden godt og gøre driften rentabel.
På dette tidspunkt kan du regne med støtte fra Bondegårdsis. Konceptet omfatter forskellige træninger. Vi træner Bondegårdsisproducenter på stedet uden ekstra omkostninger. På denne måde lærer producenterne alt, hvad de behøver at vide for at få succes. Først lærer vi, hvordan man laver is, der opfylder kravene til fødevaresikkerhed. Det vigtigste er selvfølgelig hygiejnen.

Vi tilbyder dig detaljeret information om produktionen af ​​alle isprodukter. Efter træningen kan du lave din egen is.

Vores fødevareekspert tager sig af produktmærkning og spørgsmål relateret til ernæringsværdier. Vores kok modtager gerne nye lokale opskrifter. Har du et nyt smagsforslag i tankerne? Kontakt os, så hjælper vi dig.

Vores knowhow

Vi har mange års erfaring på det europæiske ismarked og takket være det kan vi tilbyde en stærk støtte til salget af is. I vores marketinguddannelse forklager vi trin for trin, hvordan nykundehvervelse foregår og hvordan virksomheden lykkes. Hvis producenten har brug for yderligere støtte, er den tilgængelig gratis. Bondegårdsiskonceptet inkluderer ikke årlige licensafgifter. Vores brand har modtaget adskillige priser og er bredt kendt i Europa.

Professionel støtte

Vores eksperter er tilgængelige på hverdage fra 10:00 til 17:30.

Vores netbutik er åben 24/7

Det er nemt at bestille produkter gennem vores online butik 24/7. Afgiver du en bestilling inden: 12:00, sender vi den samme dag. Ice Delite BV betaler for fragt af råvarer i hele Europa.

Gratis marketingsupport

Vores marketingchef besøger Bondegårdsisproducenter gratis og forklarer, hvordan man får flere kunder.

Gratis receptservice

Vores kok diskuterer gerne udviklingen af ​​nye smagsvarianter. Dette er en gratis service for konceptbrugeren.

Back To Top