Glæden ved din egen Gårdis Flødeis-produktion.

Som mælkeproducent har enhver gård valget om, hvad de skal gøre med deres mælk. Langt de fleste mælkeproducenter sælger deres mælk til store mejerifabrikanter. Der er ikke noget galt i det, men vidste du, at der er flere muligheder med din egen producerede mælk? I denne blog kan du læse alt om en familie i Tyskland, der for nogle år siden opdagede, at de kunne gøre mere med deres egen mælk. Hvad dette er, og hvordan de realiserede det, finder du ud af her.

Introduktion til Gårdis Flødeis-konceptet

Det hele startede under Grøn Uge i 2011. Far, søn og mor besøgte en anden mælkeproducent, der allerede var begyndt at producere deres egen Gårdis Flødeis. Takket være dette besøg og gode samtaler besluttede familien også at investere i Gårdis Flødeis-konceptet. For at blive en Gårdis Flødeis-producent skulle der træffes visse forholdsregler. Der er ret meget involveret i at producere Gårdis Flødeis. Selvfølgelig havde familien allerede det vigtigste ingrediens: mælk, men det er ikke det eneste, der er nødvendigt til produktionen. De skulle opføre et produktionsområde, købe udstyr og købe de rigtige køkkenredskaber.

Het-Boerderij-ijs-concept

Sådan starter man produktion af Gårdis Flødeis?

Som familien også påpeger: “Gårdis Flødeis laves ikke med en lille køkkenmaskine, som mange tror.” “For at producere Gårdis Flødeis er der virkelig behov for en vis investering i maskiner og et produktionsområde.” For at støtte familien og hjælpe dem med at starte deres produktion rejste en af vores eksperter til gården for at give træning. Efter at vores medarbejder havde gjort familien fortrolig med produktionsprocessen, begyndte de at producere. I øjeblikket støttes produktionen af Gårdis Flødeis af fire medarbejdere, og de leder efter en femte, fordi efterspørgslen fortsætter med at vokse. Gårdis Flødeis er også et naturligt produkt og er meget mere velsmagende end supermarkedets is.

Start-productie-Boerderij-ijs-producenten

Familiens forskellige smagsvarianter og salgssteder

Siden produktionens start har familien produceret 33 forskellige isvarianter. Med smagsvarianter som yoghurt-appelsin, jordbær, vanilje og chokolade, for at nævne nogle få. Ikke alle smagsvarianter er altid på lager, hvilket holder udvalget varieret. Derudover producerer familien også forskellige smagsvarianter specifikt til mennesker med allergier. Ud over de forskellige isvarianter producerer familien også iskager på bestilling. Familien sælger deres Gårdis Flødeis gennem forskellige kanaler, herunder supermarkeder, festivaler, udstillinger og deres egen isbutik. Gårdis Flødeis er lidt dyrere end supermarkedets is, men forbrugerne får en naturlig og fyldig smag for det. De bemærker også, at kunderne helt sikkert er villige til at betale lidt ekstra for kvaliteten af deres Gårdis Flødeis. Over alle disse fordele nyder familien især at producere Gårdis Flødeis og er glade for skiftet.

smaken-verkooppunten-familie-ijs-vrouw
Vil du vide mere om vores producenter? Så sørg for at læse vores andre succeshistorier, som f.eks. historien om familien fra Nedre Saksen eller om familievirksomheden, der laver deres egne søndagsis. Foretrækker du at tale direkte med en af vores eksperter eller anmode om en gratis demo? Kontakt os, og vi hjælper dig gerne.