Skip to content

Mælke-, bær- og frugtfarme har succes

Tuottajat

Mælkekvægbedrifter og bærproducenter har succes

Vores kunder er primært mælkeproducenter og bærproducenter. Både små og store gårde nyder godt af vores globalt kendte Bondegårdsis -mærke, støtten fra vores eksperter og vores unikke opskrifter.

Mælkebønder kan udvide deres forretning ved at lave is af deres egen gårds mælk og vores råvarer ved at følge de patenterede opskrifter fra Bondegårdsis. Opskrifter udviklet af lokale specialiteter er også tilgængelige.

Bær- og frugtproducenter kan starte som bondegårdsisproducenter ved at kombinere bær, frugter, vores råvarer og mælk og fløde fra en lokal mejerigård. Vores udvalg omfatter mere end 800 lækre smagsvarianter. Om nødvendigt udvikler vi nye regionale opskrifter fra lokale specialiteter.

Bedriftens størrelse eller antallet af køer er ligegyldigt. Selv små gårde har succes som producenter af Bondegårdsis. Hundredvis af gårde i Europa producerer helt naturlig Bondegårdsis produceret på deres egne gårde, af mælken fra deres egne køer og af lokale frugter og bær!

Tror jeg, at jeg er en ismager?

Min mælk, min fremtid som bondegårdsisproducent!

Vores kunders succeshistorier

Vi bruger kun naturlige råvarer

I 2010 udvidede vores virksomhed med en iskiosk. Gårdens is er lavet af mælk og fløde fra vores egne køer. Sorbetis bruger naturlige ingredienser og frisk frugt. Der er et værelse udstyret til fremstilling af is, og isen er lavet i overensstemmelse med HACCP-standarder.

Ni restauranter på to uger

Da vi startede vores markedsføringsaktiviteter, fik vi ni restauranter som kunder i de første to uger, og antallet er vokset gevaldigt. Udover restauranter sælger flere markeder også vores is. Den afsides beliggenhed af vores gård har ikke påvirket vores virksomheds succes, og vi er rigtig glade for det.

Jeg blev straks spændt

Jeg så en annonce for det hollandske firma Boerderij Ijs i en avis. Jeg rejste til Holland for at modtage prisen som Årets Unge Landmand og besluttede at kontakte virksomheden på samme rejse. Jeg så udstyret og produktionen og vendte tilbage til Waterford, Irland fuld af entusiasme. Sådan blev Baldwin’s Farmhouse Ice Cream født.

Is er sjovt at lave!

Back To Top