Mange mælkeproducenter er gået forud for dig

Mælkeproducenter og frugtavlere opnår succes

En stor del af vores værdsatte kunder er både mælkeproducenter og frugtavlere. Uanset om du har en lille eller stor gård, tilbyder vi hos Farm Ice Cream globalt anerkendte mærker, omfattende support og unikke opskrifter, der kan sikre din succes.

Mælkeproducenter har fået adgang til nye markeder ved at producere lækker is med mælken fra deres egne køer og vores råvarer af høj kvalitet, baseret på IceDelites gennemtestede opskrifter. De tilsætter ofte lokal frugt for at tilføje en ekstra dimension til deres smag.

På samme måde kan frugtavlere kombinere deres frugt med fløde og mælk fra lokale mælkeproducenter sammen med vores råvarer af høj kvalitet. Med mere end 700 tilgængelige smagsvarianter er der noget for enhver smag, og vi er klar til at udvikle skræddersyede smagsvarianter baseret på dine lokale ingredienser.

Mange iværksættere er gået foran dig!

Størrelsen på din gård eller antallet af køer, du ejer, betyder ikke noget. Farm Ice Cream-konceptet er tilgængeligt for både små og store landmænd. Mange landmænd over hele Europa har allerede opnået økonomisk succes ved at producere lækre, hovedsageligt naturlige gårdis og sorbeter med mælk og frugt fra deres egen gård eller fra det omkringliggende område. Det er vigtigt at bemærke, at dette ofte støttes af offentlige instanser.

Er du den næste succesfulde gårdisproducent? Vi er klar til at støtte dig på din rejse mod at producere lækker gårdis!

Producenter

|
"Is, der sælger sig selv"
|
''Is i topklasse og et virkelig godt resultat''
|
''Vi har været meget tilfredse i mere end 10 år''
|
''Håndlavet is til en messe''
|
"Når is bliver til penge"
|
"Fremtiden er sikret for den næste generation"
|
"En god og rentabel investering"
|
"Fantastisk arbejde, der betales meget godt"
|
"Fantastisk produkt lavet af vores egen mælk"

Hvad vores kunder siger om Bondegårdsis

Vi bruger hovedsageligt naturlige ingredienser

I 2010 blev vores gård udvidet med et ismejeri. Farmhouse-isen er lavet af mælk og fløde fra vores egne køer. Der bruges hovedsageligt naturlige ingredienser, og der bruges frisk frugt til sorbetisen. Der er indrettet et rum til dette formål, og isen tilberedes i henhold til HACCP-standarder.

Jeanne van Cleef

Cleefshoeve

Jeg var straks begejstret

Jeg så en reklame for det hollandske firma Farm Ice Cream i avisen. Mens jeg var på vej til Holland for at modtage prisen som “årets unge landmand”, besluttede jeg mig for at kontakte virksomheden. Jeg så udstyret og produktionen og vendte tilbage til Waterford, Irland, fuld af begejstring. Således blev Baldwin’s Farmhouse Ice Cream født.

Thomas Baldwin

Baldwin’s Farmhouse Ice Cream

Kontakt os eller planlæg en demonstration.

Tøv ikke med at kontakte os for at deltage i en demonstration hos en af dine kolleger, en anden mælkeproducent, der allerede producerer gård-is. Vi hjælper dig gerne.