Find ud af, hvordan Farm Ice Cream kan hjælpe din mælkeproduktion med at vokse

Velkommen til Farm Ice Cream: Din partner i succesfuld mælkeproduktion

Hos Farm Ice Cream forstår vi de udfordringer og muligheder, som mælkeproducenter som dig står over for hver dag. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig et omfattende udvalg af støtte til at udvikle din virksomhed.

Du drager fordel af vores mangeårige viden

Hos Farm Ice Cream er vi forpligtet til at være din partner på din rejse mod succesfuld mælkeproduktion og produktion af gårdis. Sammen kan vi få din virksomhed til at vokse og nå dine mål.

Vi starter støtten til dit eget gårdiskoncept på et tidligt tidspunkt. Vi hjælper dig med at udarbejde en forretningsplan, så du har et klart billede af, hvad fremtiden for din isproduktion har at byde på..

1. Gratis support på stedet - fra A til Z

Vores team af eksperter kommer ud på din gård for personligt at guide dig gennem hvert trin i processen, fra produktion af gårdis til markedsføringsstrategier. Vi er her for at sikre din succes

2. Gratis tilbagevendende træning, herunder marketingtræning

Uddannelse er nøglen til succes. Derfor tilbyder vi ikke kun indledende træning, men også gratis genopfriskningskurser, herunder marketingtræning, for at sikre, at du altid er opdateret med de nyeste trends og teknikker.

3. Højere mælkepris

Bondegårdsis giver mulighed for en ekstra indtægt til din gård, hvilket fører til en højere mælkepris og et stærkere økonomisk fundament for din familie og fremtidige generationer.

4. Direkte kontakt med specialist over telefonen

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Du kan kontakte vores specialister direkte over telefonen. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede dig.

5. Pålidelig teknologi - fagfolk med stor erfaring

Vores team består af fagfolk med mange års erfaring inden for mælkeproduktion og produktion af gårdis. Vi tilbyder pålidelig teknologi og gennemprøvede metoder for at sikre din succes.

Succesfuld i 18 europæiske lande.
Nogle af vores kunder

Se, hvad vores kunder siger om vores koncept

|
''Is i topklasse og et virkelig godt resultat''
|
''Vi har været meget tilfredse i mere end 10 år''
|
''Håndlavet is til en messe''
|
"Når is bliver til penge"
|
"Fremtiden er sikret for den næste generation"
|
"En god og rentabel investering"
|
"Fantastisk arbejde, der betales meget godt"
|
"Fantastisk produkt lavet af vores egen mælk"

Kontakt os eller planlæg din DEMO med det samme

Du er velkommen til at kontakte os eller planlægge din demonstration med det samme. Vi er klar til at hjælpe dig videre.